2012-09-27, 07:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Hej
A może faktycznie z pracy jest łatwiej...
No może jak zajdę w ciążę, to będę mieć czas...ale myślę, że i tak czas mi się skurczy, jak zacznę zajęcia, a to już w sobotę 
Cytat:
Napisane przez Debrah
Pracę chwilowo porzuciłam, życia rodzinnego niekoniecznie chcę się pozbawiać, chyba muszę jeszcze później chodzić spać
Butter: o której ty się zwykle kładziesz i wstajesz potem? bo ja chyba też niereformowalna jestem..
|
Kurcze, Debrah, ja chodzę spać ok. 1 ostatnio..a wstaję o 7. I też mam wrażenie, że jestem niereformowalna w tej kwestii. Mam dość tego, bo wstaję co dzień rano dramatycznie niewyspana...Wczoraj położyłam się do łóżka o 1...zasnęłam z pół godziny później...a chyba o 3 włączył się youtube na komputerze męża i zaczęła się drzeć Kimbra.... więc szybko się zerwałam...masakra...
Debrah, wczoraj w nocy, z nudów, czytałam nasze stare wątki pierścionkowe 
Cytat:
Napisane przez Bika83
Ale wczoraj poszalałyście
Widzicie która godzina? A ja już od godziny na nogach  nawet mężowi soczek marchewkowy zrobiłam do pracy
A wczorajszy koncert super  potem jeszcze poszliśmy do knajpki i na spacer - taką randkę sobie zrobiliśmy  a jak wróciliśmy to tylko mycie i do łóżeczka
Po 2 dniach lenistwa w końcu we mnie energia wstąpiła  ale dużo nie zrobię, bo na 9 jadę do koleżanki zrobić sobie paznokcie i hennę
Miłego dnia 
|
Hej...fajnie, że wieczór udany..no i randka
|
|
|