2012-09-28, 10:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moj facet jest wizazanka
Cytat:
Napisane przez HiddenObject
Witam. Mamy z tztem osobne laptopy, ale musial dzis na szybko cos sprawdzic, wiec wszedl ode mnie, bo lapek byl wlaczony. Pozniej chcialam sprawdzic swoja poczte, ale automatycznie otworzyla mi sie niewylogowana poczta TZta. Nie przegladalam jej, ale sila rzeczy zobaczylam meila z wizazu. Nie zmartwilo mnie to zbytnio, bo przeciez wizaz wysyla spam na rozne adresy, ale to nie byl zaden newsletter, to byly subskrypcje. Z ciekawosci i z niemalym przerazeniem zaczelam to wszystko przegladac i zbladlam. Moj TZ jest jedna z bardziej rozpoznawanych wizazanek! Co wiecej, podszywa sie za kobiete juz od kilku lat. Jestem zszokowana i nie bardzo wiem co mam zrobic. Powiedziec mu o odkryciu? Nadmienie tylko, ze jest to wizazanka, z ktora nagminnie sie scieram i kloce. Na 90% moj TZ nie zna mojego nicka, ale dla pewnosci zalozylam nowy login.
Facet jest wspanialym partnerem, nie moglam mu nic zarzucic, az do dzis. Dziewczyny, poradzcie! Nie wiem jak mam sie zachowywac rano, gdy wroci z pracy...
|
yyy... nie wiem jak to odbierac, zdziwiło mnie 
Moze najpierw ogolnie zapytaj go czy pisze na jakichs forach, tak delikatnie.... ile czasu sie znacie?
ja np swojemu TZ mowie ze jestem uzalezniona od wizazu. A Twoj TŻ wie ze masz tu konto ? bo ze jaki login to nie wie chyba ale ze ogolnie masz tu konto i piszesz - to wie?
|
|
|