Pod miesień
Witam Panie Doktorze, mam kilka pytań do Pana, będę wdzięczna za udzielenie odpowiedzi. Na wstępie chcę powiedzieć że żałuję że nie słyszałam o Panu 4 miesiące wcześniej, kiedy decydowałam się na powiększenie piersi. Widziałam kilka pana dzieł i sa naprawdę śliczne, takie jak chciałam mieć.Moje nie są złe, no ale...
Prosilam o włożenie wkładki pod miesień, przy czym po okazało się ze od góry jest pod , a na dole tego mięśnia nie ma. Przeraża mnie jak dotykam się pod biustem bo na całej długości czuję tę wkładkę i jeszcze jest pofałdowana. Czy pan również stosuje taką metodę "częściowo pod mięsień" i czy moje objawy są normalne?
Czy jeśli robi się poprawkę biustu, chodzi o za wysokie położenie wkładki to można jedynie ją jakoś obsunąć, czy można wykorzystać tą samą wkładkę do poprawki?
Mam cięcie pod piersią, op. była wykonana 24 stycznia 2005,czy mogę nosić biustonosze z fiżbinami, biorąc pod uwagę fakt czucia wkładki zaraz pod skórą pod piersią, jeśli nie to proszę napisać dlaczego.
Aha, jeszcze ciekawi mnie sprawa tej torebki twardej, która może się wytworzyć. Po jakim czasie najwcześniej może ona się wytworzyć i kiedy najpóźniej, czy jeśli minie już jakiś czas to mogę być pewna że się już nie zrobi?
Bardzo dziekuję i pozdrawiam
|