Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-03, 15:23   #2090
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jak to leje? U mnie od rana piękne słońce
haha... czy dzisiaj tylko Krk jest w chmurach i deszczu? Czuję się poszkodowana!

Ale już chociaż nie pada! Ale słonca to dzisiejsze niebo na pewno nie widziało

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Guciu to plan miesięczny więc piszesz go na cały miesiąc - niestety nie należę do osób nadgorliwych jeśli chodzi o jego pisanie zwłaszcza, że mamy gotowce, ale innym dziewczynom nie pasuje i móżdżymy się nad czymś co mogłoby być skopiowane, wklejone i wydrukowane

Plan dotyczy dwóch grup (starszaków) a, że jest nas cztery dziewczyny to każda pisze po dwa miesiące, miałyśmy przeplatać, ale ja napisałam już wrzesień i teraz napiszę październik i zamykam ten etap w swoim życiu

Mogłabym usiąść i napisać na cały miesiąc i mieć z głowy, ale niestety mój plan jest stale korygowany przez koleżanki

za chińską w trakcie @ dam się pokroić
Aaaaa, no to teraz wszystko jasne! Kochana, to tylko jeden plan Ci został do napisania. Dasz radę! Mam nadzieje, że przed weekendem skończysz i będziesz mogła się wyluzować

Też musisz zjeść zupkę podczas @? haha,. myślałam, że tylko ja tak mam Moja koleżanka kilka dni wcześniej musi się napić soku pomarańczowego, mimo tego, że pomarańczy jak i soku z nich nie znosi

Aguś jak i w przedszkolach tak i w szkołach papierów jest mnóstwo. Ja widze po mojej mamie i zdecydowanie jest to porównywalne do prowadzenia własnego biznesu (i zdecydowanie nie mam tu tylko papierów na myśli)...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-03 o 15:24
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora