2012-10-04, 08:49
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dlaczego nie chudnę???
Cytat:
Napisane przez dziuba85
Dzisiaj miałam bardzo ciężki dzień. I oczywiście na wieczór się najadłam  + do tego jutro okres. I jak ja mam schudnąć?
Żołądki, twarożek, warzywa i popcorn. Masakra.
Tak, czytam na Twim blogu posta o kortyzolu i sama już nie wiem. Jeśli nie mogę zacytować, to usunę.
Sama już nie wiem. W każdym bądź razie robiłam sobie badania na TSH i ft3 i ft4, więc u mnie to nie tarczyca. Bo akurat te przykłady objawów są też takie, jak w tarczycy. Ech.
I bądź tu mądrą 
|
Są takie jak w tarczycy, bo kortyzol wplywa na ich produkcje...ale nie jest to wina zaburzonej pracy tarczycy. I badanie wolnych hormonow moze byc prawidlowe, a T3/T4 juz nie...bo co z tego, ze one kraza gdzies w ciele jak konwersja jest nieprawidlowa.
Co do Twojego najedzenia na noc...to chyba ja sie codziennie najadam Przeciez to jest normalne jedzenie. I jakie ma to znaczenie kiedy jadlas? Jak w nocy nie budzi Cie bol brzucha z przejedzenia to sie nie ma czym martwic Ostatni posilek moze byc najwiekszy, nie ma to znaczenia dla metabolizmu i redukcji wagi. Moj chyba tez jest najwiekszy, bo to jedyny ktory jem poza praca i mam czas i produkty aby zrobic cos porzadnego
|
|
|