Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-04, 10:39   #583
confused women
Zakorzenienie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

U mnie też nastrój beznadziejny Albo inaczej..nastrój zupełnie przeciętny ale od wczoraj trzyma się mnie przeogromne zwątpienie. Wiecie...poznałam TŻ w bardzo dobrym dla siebie okresie, wyszłam do ludzi i zaczęłam się dużo bawić, impreza w każdą sobotę, poznawanie nowych ludzi, nowe doświadczenia. Wtedy nie chciałam mieć nikogo. Wprawdzie flirtowałam z facetami, ale bez zobowiązań. I na jednej z takich imprez poznałam Jego... Nie wiem jak On to zrobił, ale udało mu się mnie zdobyć. I nagle wszystko się skończyło-zabawa, szalone i beztroskie imprezy w gronie koleżanek. Od tego czasu-jak wyjścia to tylko z nim. Tylko raz wyszłam z przyjaciółką na dyskotekę, zaraz po jego wyjeździe. Wiem, że to beznadziejne i samolubne, ale ja chcę jeszcze się bawić, chcę poszaleć. A On już o tym nie myśli, jest dużo starszy i chce wszystkiego 'na poważnie'. Dziś już chciałam mu napisać, że lepiej to zakończmy. Ale nie wyobrażam sobie tak całkowicie go stracić... Może zaproponuję mu związek otwarty, bez deklaracji?? Boże, nie wiem co robić. Było zakochanie, a teraz takie emocje są we mnie... Czasami zastanawiam się czy ja mam jakieś uczucia, czy jestem takim potworem.. Bo to On już płakał przeze mnie, ja chyba muszę być sama...