Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-04, 16:30   #3126
miffy
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Hej
Poczytałam sobie z grubsza wątek jakiś już czas temu. Niestety nie mam możliwości być na bieżąco ani czasu, by przeczytać go od deski do deski ale chciałam Wam tylko powiedzieć, że ćwiczę razem z Wami. Jestem na recovery week'u.
Bardzo mi się to podoba i zadziwiam samą siebie, że aż tyle wytrzymałam

Mam taki mały problem, czytam i tu i na profilu Shauna na FB, jak to ładnie wszyscy tracą kilogramy a ja od początku przybrałam około 2kg i nic z tego nie chce spaść Nie wiem, czemu tak się stało, w sumie to jakoś już w pierwszym tygodniu przybyło mi te dwa kg, myślałam, że po miesiącu coś zrzucę a tu figa
W rezultacie, mam +2kg, +2cm obwodu uda, -2cm talia.
A naprawdę miałam nadzieję, że zrzucę ze 2-3kg. Ado tego uda ledwo mieszczę w niektóre spodnie
Nie mam pojęcia dlaczego tak mam. Dodam tylko, że wcześniej nie byłam na diecie, nie odchudzałam się, ogólnie miałam stałą wagę od lat, pomijając jakieś wybryki typu ciąża (nadwagi też nie mam)

Gdyby nie to, że tak lubię ćwiczyć, moja kondycja bez porównania się poprawiła, pewnie już dawno bym się poddała ale póki co próbuję nie zwracać uwagi na te kg i ćwiczyć dalej.

Nie mniej jednak, jakbyście miały jakieś pomysły, czego tak się u mnie dzieje, to będę wdzięczna za informacje, dodam, że przed programem ważyłam między 56-57kg, teraz 58-59, wzrost około 168cm, jak to zostało wyżej napisane, na pierwszy rzut oka szczupła ale ogólne zatłuszczenie widoczne tylko dla mnie
miffy jest offline Zgłoś do moderatora