Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-05, 23:14   #4310
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

no to tak czuć, okropieństwo. Ale to nałóg no i cieżko to rzucić, tak myślę.
u nas tez w domu nikt nie zapali, ewentualnie balkon:P i tu sie rzuca drugie pytanie czy to nie jest nie grzeczne nie pozwolic zapalic w domu? bo u mnie juz sie kazdy nauczyl ze nie. Ale czasem jest mi głupio że tak muszą wychodzić. Chociaż już mało kto pali z moich znajmoych/rodziny wiec problem sie sam rozwiązuje.
może i ciężko ale wiem po sobie że można jak się chce
ja nie uważam że to niegrzeczne ,właśnie palenie u kogoś kto nie pali jest niegrzeczne
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

Ja moim na swiezy rosol daje a potem ten co mroze to jako bazy pod inne zupy , albo sosy . Mroze tez zupe z sozewicy, probowalas? pyszna , ale musowo trzeba dodac sok ze swiezej cytryny juz na talerzu i polac tluszczem z czerwona papryka , my dajemy sobie ostra a lepki maja ze slodkiej. Wtedy wymiata.

Wlasnie ja mam ten sam harmonogram dnia co ty , pozno spac a potem drzemka , ale kiedys codziennie spalam a teraz raz na jakis czas .
Mi w aucie zawsze zasypia .
Moj idzie spac po 19 po 20 zalezy i wstaje ok 8 po 8 mej, a dzis to przegieli

Soczewica wymiata, mi bardzo smakuje, moj tz jeszcze gotuje taka ala fasolke po bretonsku ale z soczewica , tez pyszne, jak chcesz to moge zapytac o przepis.

o k..a , inaczej sobie to wyobrazilam , ladnie przywalil
soczewice próbowałam ,robię zupę mocno pomidorową z soczewicą,doprawioną czili rewelacja
ale tą ala fasolka mnie zaciekawiłaś zapytaj jak robi to wypróbuję
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora