Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym koty wyprowadzają nas z równowagi?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-14, 09:54   #114
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Czym koty wyprowadzają nas z równowagi?

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość
lapska przy sobie

Nat
Nie martw się, nic Ci/Wam nie grozi. Mam swojego chłopa, drugi mi zbędny.
Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Ufff . Ulżyło mi, że nie tylko moja kota ma obsesję na punkcie szczypiorku . Nie da się go przy niej pokroić, bo zaraz dostaje jakiejś głupawki obsesyjnej . Najpierw musi dostać do zabawy i nosi go w paszczy, a potem można szybko zrobić coś z zielskiem, ale nie ma gwarancji, że nie zobaczy się zaraz przy sobie wlepionych oczu, które patrza z wielkim namaszczeniem w zielone źdźiebełka .

Cukier tylko wtedy, gdy nikogo nie ma w kuchni, ale nagle ktoś się zjawi i kot zostaje przyłapany(na szczęście nie słodzę ). Wypinanie kupra nie tylko na filmie, ale zawsze wtedy, gdy coś ważnego się pisze, tworzy itp. A zabawa w "Pan/i przynieś myszkę" u nas nie dotyczy myszek tylko - "Pan/i przynieś słomkę/kulkę". Rolowanie nas polega na wepchnięciu zabawek jak najdalej i przeraźliwe miauczenie przy tym znaczące pewnie: "No wyciągaj wreszcie moją zabawkę !!!" .
U mnie obsesja szczypiorkowa nie dotyczy samej zabawy, ale głównie jedzenia go. Tylko jak dam jej ździebełko to nie umie sama sobie poradzić, więc muszę trzymać i ją karmić No ale najchętniej to by sama jadła go jak stoi w szklance, tylko wtedy obgryza wszystko i dla mnie zostają jakieś marne, obryzione strzępki

A co do cukru, to u nas w sumie nikt nie słodzi, ale jak są goście to się cukier wystawia i potem jak się zapomni schować go do szafki, to można od razu wsadzić cukierniczkę do zlewu, do mycia...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując