Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-07, 16:32   #9
2016070150903
Konto usunięte

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Czy i ja mogę dołączyć? Mam takie pytanie - co to jest ten klub Orchidea i dlaczego jak wpisuję kody (które wyżej wymieniłyście) to pisze że nie ma takiego produktu? Będę wdzięczna za odpowiedź
Klub Orchidea to sposób YR na podziękowanie stałym klientom za zamówienia. wysłali parę miesięcy temu takie oferty, od tamtego czasu cisza, nie wiemy czy wrócą do tego pomysłu, a jeśli tak to kiedy.

jeśli pokazuje Ci się taka informacja, to znaczy że:
1) nie jest jeszcze dostępny w Polsce
2) nie można go zamówić w danej ofercie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
to może i ja się zamelduję

dzisiaj zrobiłam pierwsze w życiu ( i coś mi się wydaje, że nie ostatnie ) zamówienie z Yves Rocher kupiłam na razie tylko żel do mycia twarzy głęboko oczyszczający Pure System oraz mleczko do ciała Plaisirs Nature dzika jeżyna, do niego pompkę. Jako prezent wybrałam ten waniliowy zestaw, choć specjalnie mnie nie zadowala, ale jak prezent to prezent
Przeczytałam pierwsze posty tego wątku i jako początkująca gubię się w tym wszystkim Pewnie za jakiś czas poznam więcej tajemnic Ives Rocher Coś mi się wydaje, że to wciąga
wciąga. i jest wszystko do ogarnięcia. sama też długo zwlekałam z zakupami w YR, bo ceny w stacjonarce mnie przerażały. teraz wiem, że trzeba wiedzieć jak szukać promocji.

co do zakupów w sklepie internetowym- pamiętaj, że możesz użyć kodów z newslettera, teraz np. obowiązuje ten pinc10- za który otrzymasz pędzel do podkładu gratis.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2012-10-07 o 16:42
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora