2012-10-07, 16:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komu brakuje motywacji,komu brakuje wiary? Moja historia + zdjęcia!
Cytat:
Napisane przez eliza40
oczywiscie ,że moje zaniedbanie ,ale było to na dukanie i jak już osiągnęłam swoją wagę 65 kg to po płynęłam.Potem było różnie trochę spadło potem wróciło i tak w kółko i zaczynam znowu  nie wiem który to już raz.
|
Oj Dukan, chodzil za mna, choc bardziej korzystalam z jakis drobnych przepisow, anizeli bylam na diecie. Powodzenia kochana!
Cytat:
Napisane przez 05patus01
A te serum z Eveline 3d to ma jaki kolor opakowania?:p
|
Bialo zielone Moge podeslac link jakis, albo zdjecie
Cytat:
Napisane przez blue_oleander
Ja rowniez sie wstydze jak ludzie na mnie patrza
U mnie jest tez problem (tzn problem to wlasnie nie jest, ale dlatego problem  ) ze moj chlopak akceptuje mnie taka jaka jestem i nigdy nie robi mi zadnych wymowek i i tak patrzy na mnie jak swego czasu seal na heidi. Glupio mi tylko strasznie, bo jak jestesmy na plazy albo na basenie, to inne dziewczyny na nas patrza, a ze on totalnie wysportowany jest, to az widze to pytanie na czolach dziewczyn: "co ten facet robi z takim wielorybem?!"
Wlasciwie to jest moja motywacja, chcialabym byc jego ozdoba a nie takim slonikiem, co to sie za nim turla.
To tak a propos mnie.
A twoj sukces jest oszalamiajacy, Podziwiam cie, ze po drugiej ciazy tyle schudlas. Maz, dwojka dzieci, swietna figura, czego mozna chciec wiecej?
|
Wiesz co moj maz tez zawsze widzial we mnie piekna kobiete, nigdy zlego slowa nie powiedzial, zawsze podnosil na duchu, ze jestem piekna, cudowna, jego ukochana. Ze urodzilam mu dzieci i wiadomo,ze cialo wyglada inaczej, przynajmniej niedlugi czas po porodzie. I zawsze byl moim wielkim wsparciem. Ale ja chcialam i dla siebie, i dla niego pozbyc sie balastu, i dla zdrowia swojego, i dla lepszego samopoczucia. I udowodnilam sobie,ze jak sie chce, to sie da, byle to utrzymac.
Pytasz czego mozna chciec wiecej? kurcze gdyby tak troche wiecej kasy bylo i nie trzeba bylo sie o nia martwic a tak na powaznie to calkiem dobrze mi, nie narzekam
Cytat:
Napisane przez eliza40
aż tak to nie mozesz o sobie myśleć  każdy coś w sobie ma 
no ja też mam ten problem,ze mężuś nic nie mówi ,wszystko się podoba i nie ma problemu ,ale jak zaczynam się odchudzać to wspiera 
|
Mam podobnie jak Ty
|
|
|