Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie najlepsze strony z randkami?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-07, 20:39   #7
martynusia222
Zakorzenienie

Dot.: Jakie najlepsze strony z randkami?

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Ostatnio dostałam na swojego maila reklame strony xxx to strona z tzw. ogloszeniami buhehehehe pomyslalam sobie : A co mi tam przynajmniej bedzie smiesznie

No i ..... poznalam tam swietnego chlopaka Niestety jest z woj. pomorskiego a ja z dolnego slaska ale to nam nie przeszkadza. Do wakacji jeszcze daleko a my juz je mamay zaplanowane. Wyjezdzamy razem. Jade do niego a potem jedziemy razem nad morze. Mowi na mnie : moja psylepa. Moje foto dal sobie na pulpit a jak jego mama zapytala kto to jest ta dziewczyna na monitorze to powiedzial jej ze jej przyszla synowa Ostatnio byl u swojej babci w szpitalu i przekazal jej zyczenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia ode mnie. Powiedzial ze to od jego psylepy a babcia mu na to: to przyprowadz ja
Mam z nim wiele wspolnego i oboje bysmy chcieli abysmy byli razem. Myslę ze duzo osob ktore poznaly sie przez neta sa ze soba szczesliwe. A jemu juz najblizsze wakacje snily, nasz slub na 120 osob i .....nasz syn Ale co najlepsze tej samej nocy on snil sie takze mi Chyba cos w tym musi byc.

Tak wiec moge polecic ta stronke, spotkalam sie tez z kilkoma innymi osobami ktore sa na tej stronce ale z mojego miasta ale to juz nie to co z Moja Psylepa
Jeśli Autorko posta tu zajrzysz to napisz jak się potoczyła historia, jestem ciekawa
Cytat:
Napisane przez jagoda9102 Pokaż wiadomość
Hej!
Jak dla mnie ciekawym portalem wydaje się serwis xxx , przynajmniej ja z niego korzystam więc polecam
A to przypadkiem nie reklama

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2017-06-03 o 20:53 Powód: Link w cytacie.
martynusia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując