Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o przeczytanie - do osób będących w ruchu pro-ana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-07, 21:09   #1
Jadzionek
Przyczajenie

Proszę o przeczytanie - do osób będących w ruchu pro-ana

Drogie dziewczyny!
Piszę do Was z prośbą o pomoc.
Kilka lat temu byłam jedną z Was, byłam pro - ana, więc proszę, nie traktujcie mnie jak intruza
Jestem studentką socjologii na Uniwersytecie Gdańskim, w tym roku piszę licencjat.
Szukam dziewczyn z Trójmiasta, które będą chciały ze mną porozmawiać o Waszym świecie, zasadach, o Waszych emocjach, przyjaźni, waszym dążeniu do celu, do perfekcji, o Waszej zżytej ze sobą społeczności.
Znam po części świat pro-any z punktu widzenia własnej historii. Chciałabym jednak porozmawiać z Wami, pokazać Wasz świat - Waszymi oczami, a nie oczami ludzi z zewnątrz, którzy go oceniają, nie mając pojęcia jak wygląda od środka, nie mając pojęcia co Wami kieruje i jakie są między Wami relacje. Chcę poznać Waszą perspektywę.
Jeżeli są wśród Was dziewczyny, które miałyby ochotę spotkać się ze mną przy kawie i podzielić się swoimi emocjami, spostrzeżeniami, swoją historią, dążeniami, będę niezwykle wdzięczna i wysłucham Was z dużą empatią
Być może ewentualnie któraś z Was nakierowałaby mnie na kogoś, kto chciałby ze mną porozmawiać i przyczynić się do powstania czegoś unikatowego?
Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na jakikolwiek kontakt.
Sylwia.
ssylwuniaa4@wp.pl
Jadzionek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując