Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 09:40   #2008
booziaczek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez 22Paula22 Pokaż wiadomość
No i niestety stało sie... Zaczełam ronić... zaczynająmne załać skurcze brzuch boli i zaczynam krwawić życze Wam abyście donosiły wasze serduszka i cieszyly się każdym dniem spędzonym z nimi mi niestety nie było to dane
bardzo mi przykro trzymaj się ciepło wszystko sie jeszcze ułoży

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

aaa dodalam w koncu swoje zdjecie :d w klubie, po kilkunastu dniach udalo mi sie to opanowac
jaki klub coś mnie omineło można się dołączyc??

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
mi się nie podoba w nim nic ale mną sie nie sugeruj

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
..... ..........

tak sobie czytam te wasze "rozważania "ciuszkowo-pościelowe ...
i tak jakoś czuję się pomijana w tym wszystkim....
ja poprostu już wszystko mam , ciuszki ,wóżki,meble,akcesoria,po ściele....
i byłam tak zapobiegawcza,że wszystko uniwersalne ,tzn.nie -dla różu .tak więc pościele o ile pamiętam kupowałam razem z meblami w gluck , i po 2 dzieci są w stanie idealnym więc będzie dla 3-i choć były drogie to kasa się zwróciła -bo jak na razie dzielone przez 3 .Ja już w ciąży z 1 dzieckiem wiedziałam,że będę miała co najmniej 3 brzdąców-więc patrzyłam na jakość . I teraz w sumie widzę jak to oszczędność wbrew temu co niektórzy mi mówili....

ale w sumie zakupy to też radość i przyjemność .... a ja nawet ciuchy ciążowe mam z poprzednich ciąż-kubę rodziłam na koniec pażdziern. ale za to ninkę 16 lutego więc jak teraz mam termin na 8 marca -to jakby to samo......
więc "na poprawę humoru " kupuje buty i kosmetyki....... , a po ostatnim wydarzeniu -pożyczyłam mamie moje meliski i pies je zjadł- poprawiłam sobie humor tymi bucikami :
http://www.stylowebuty.pl/products/B...lack-gold.html
...wczoraj założyłam je na 60 teścia i zastanawiałam się czy nadal istnieje zwyczaj dawania jakiejkolwiek formy klapsów na urodziny solenizantowi - bo byłam gotowa dać kilka kopniaków nie zdejmując bucików...
hihi fajne fuki w sam raz do samoobrony

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Jeeeej....Właśnie wróciliśmy od moich rodziców, czyli: rosołek, kluski, rolada....Ach!
Do tego mama dała mi kolejne ciążowe getry i świetną spódnicę- również z Textil Marketu. Jest bardzo wygodna, rozciągliwa i nic mnie nie uwiera

No to ogarnę mieszkanko i czekam na Master Chef, a poten na TVN7 Harry Potter
ja też byłam u mamy na imieninach i strasznie sie cieszyłam ze nie musiałm gotować w koncu powiedzielismy i dzidzi i u mnie wczesniej nie chciałam zapeszac... troche sie obawiałam ale sie ucieszyli

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dziewczyny kiedy macie wizyty? bo jest luka na liście z poznawaniem płci
monis001

MARIKA.S

Malpka

Sisi_85
ja mam w środe ale bez usg moze da mi cos na przeziebienie po te domowe sposoby cos mi nie podchodzą... dzis byłam na pobraniu krwi i co i znów problem bo mamm głęboko żyły i tak gmerała ze na nerwa trafiła i mam problem z łapką bo nic nie moge nią robić

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Witajcie ciężarówki!

Powiedzcie, śniłyście już o ciąży/porodzie? Zdarzyło mi się to ostatnio Poszło szybko, a chłopczyk miał sliczne ciemne włoski ) Wariactwo!

ja miałm koszmar już o nim pisałm ze rodziłam w 13 tyg i dzidzia nie przeżyła..

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
a patrzyła któraś na x-lamdera xq 2012? Bo ja nie zwracał uwagi dopuki nie zobaczyłam w sklepie jak się nim jeździ..

a tak wogole to zakochałam się w tych napisach:
http://allegro.pl/kolorowe-literki-3...636580802.html

fajnie spędzony dzień
fajne te literki wózek nie najgorszy ale kolorystyka mi nie pasuje:P
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora