2012-10-08, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
http://www.youtube.com/watch?v=F-Cge...eature=related

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------
Cytat:
Napisane przez klementyna1
mmm grzybki, ja ostatnio jadłam duszone zebrane przez teścia, ale się bałam dużo jeśc, bo jednak sa one cięzkostrawne, a ja tak je lubię...
|
ja teraz mam taką ochotę na pieczarki, a przed ciążą w ogóle nie jadłam.
Cytat:
Napisane przez Malpka
ale miałyscioe przezycia z tymi autobusami
no właśnie niekoniecznie bo to juz było ponad 3 lata temu wiec mogą mnie wziać na naturalny 
|
autobusy do dziś mnie przerażają 
aaa to fajnie
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Też bym już chciała poczuć mojego bobasa 
|
już niedługo
Cytat:
Napisane przez klaudynkaja
witajcie, melduję się po bardzo ciężkim weekendzie. jakoś zupełnie sił na nic nie miałam, przespałam w sumie cały weekend, mąż budził mnie tylko na jedzenie.
za chwilę postaram się nadrobić zaległości, ale z 8 stron mi tego wychodzi...!
|
oj bidulka
Cytat:
Napisane przez cathleena
Witam,
z tej strony Agnieszka. Jestem w 20 tc, a więc półmetek  nie mam z kim świętować, to pomyślałam, że napiszę tutaj. Samotność jest najgorsza, choć przecież pod sercem noszę nowe życie.
Mój termin porodu to 1.03.2013r.
|
witaj z nami 
mamy ten sam termin 
Cytat:
Napisane przez Luna0
Dobrze że poszlam chociaż nie mam dobrych wiadomości 
Dzidzia zdrowa ale troche odkleja mi się łożysko 
Myślałam że to nic groźnego ale chyba jednak... chcieli mnie położyć w szpitalu ale bez zandych lekow i tylko po to zebym lezała to ja wole w domu.. o wiele mniej stresu.. a w szpitalu nawet nocy nie przespie 
takze leze w domu i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...
mozliwe ze to od tego ze nioslam reklamowki... tylko ze nie byly wcale ciezkie bo "uwazałam".. no ale teraz to ewentualnie moge wstawac na siku 
|
to leżymy razem 
ja już 2 tydzień, idzie się przyzwyczaić
zajrzyj tutaj
http://www.weltbild.pl/ milion tytułów po 9,99zł a jak kupisz 4, to jedna za 1zł, także 4 książki za niecałe 30zł
Cytat:
Napisane przez maria28
Mnie się czapraki kojarzą z reklamą IKEA 
|
wiem która 
Cytat:
Napisane przez samotari
Witam serdecznie. To mój pierwszy post zarówno w temacie jak i na forum wizaz.pl  mój termin porodu to 27.03.2013, więc jeszcze troche czekania przede mną. Wizytę kontrolną mam w najbliższy piątek i bardzo się boję. Też się tak boicie za każdym razem kiedy robią Wam USG? Chyba za dużo czytam wyznań kobiet, którym się nie udało donosić ciąż  Nie pracuje, siedzę w domu, więc specjalnie się nie przemęczam, także mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Do tej pory wszystkie wizyty przeszłam pomyślnie. Trzymajcie kciuki za piątek 
|
witaj z nami 
za piątek
też się boję, zwłaszcza że od początku jestem na podtrzymaniu, ciągle jakieś problemy, obecnie raz na tydzień pojawiają się u mnie plamienia i krwawienie także zanim nastanie 36 tydzień ja chyba osiwieję
|