Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-09, 18:54   #469
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
I czar prysł
psykro mi
może ta selenka się okaże dupkiem, znaczy dupem
no i ja pogrzebię jeszcze w swoich...
I wiecie co? mam już wszystkie Essence które chciałam z tych starych
teraz od razu wykupię te co mi się podobają (gorzej bo większość) żeby nie dopuścic już do takiej sytuacji

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Proteinowego...? Carna magią mi zawiało.
Jestem debilem składowym w zasadzie.
No np keratyna w maskach, odzywkach albo do kupienia solo i można dokraplać do swoich. Są różne proteiny zresztą Generalnie proteiny (z umiarem oczywiście) polecane są do takich zbyt miękkich - "dzięcięcych" włosów bo je pogrubia, usztywnia no i regeneruje też.

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Polecam herbatę bananowo-wiśniową z Rossmana
nie wiem czy o tej samej mówimy, ale taką bodajże mam i mi własnie niezbyt podeszła, a tak się napaliłam na wisnię, bo wtedy to nie był popularny smak.
Czystą wiśnię piłam jakiejś inny firmy (nie pamiętam) i była pyszna. A teraz mam wiśniowo-jogurtową i tez mi smakuje

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość

ale zazdroszczę *_*

idę szybko nadrabiać dalej i do łóżka. znowu mnie rozkłada, z tym że 2x gorzej
Cos w tmym może jest bo na żywo często mój kolor zbiera pochwały ja go lubię, ale staram się naturalnie rozjaśnić, ogólnie wcześniej były jeszcze jaśniejsze.

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
za to trochę spamu,
zakupy i paznokcie, nie patrzcie na złamasa i niestaranne malowanie , nie chciało mi się

a ,wstawiłam w klubie zdjęcie płaszcza
jakie ładne zakupy też chcę Essence a nie wiem kiedy gdzies pojade, a potem może nie być lakier na paznokciach też bardzo ładni wygląda
a te Catrice to z Hollywood?

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora