Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-10, 06:43   #4446
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X

haj ...
niby jestem wyspana a raczej być powinnam ... Dusia zjada o 17:50 całe 120ml wciągnęła i o 19 już spała w swym łóżeczku wstała o 22:30 na butle i też zjadła 120ml ..następna pobudka po 3 gdzie 90 ml wsunęła i o 5:20 wstała z wielkimi oczyma do zabawy .. to sie z nią pobawiłam i o 6 jej się jeść zachciało to jej dałam i o 6:10 zjadła mi 110 ml zasypiając przy butli i lula w łóżeczku .. ciekawe czy do 8 prześpi ? bo to jej pora na rytuał - dzień doby dzień dobry - mówiłam Wam o nim ? wstajemy i Dusia się ładnie poprzeciąga po czym oczy wielkie w stronę okna .. to maszerujemy skocznym krokiem i otwierając rolety śpiewamy dzień dobry dzień dobry a Dusieńka oczy wielkie i robi buźka w rybkę i rozgląda się po całym bożym świecie ... i jak już zobaczy co ma zobaczyć główka w stronę drzwi i do kuchni marsz dzień dobry zrobić

Muminku dobre wieści u Was ale czekam na te lepsze że badanie nie wskazało porażenia bo ono je wykluczyć ma rozumiem ???

Katee i Tobie należy się coś od życia i pogaduchy z położną to nic strasznego ... a ja nie karmię... niestety .. tak wyszło ....

Colds moja też z wielką ochotą zasypia w bujaczku, a próbowałaś w rożku ją usypiać? nasza go uwielbia .. tylko zaczyna wyrastać z niego ...

Gda - Heniowi pierwszy raz się takie chluśnięcie zdarzył ?? jeżeli tak to nie ma co panikować a zresztą jeżeli dzieciątko ulewa a przybiera na wadze to też nie ma paniki u nas z tym koszmar ale zagęszczacz to dla nas porażka i nikomu go nie polecam ... 3 dni z życia małej było przez niego ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora