2012-10-10, 14:56
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez rinco
kism odnośnie spotkanka to ja bym chciała, tylko nie wiem jak się dostanę do miasta, bo mąż w pracy do 16, a autobusem z wózkiem się trochę boję... muszę coś wymyśleć
benka mój Seba je po 180ml 6x na dobę. Teraz jak mu wprowadzam nowe produkty to daję mu mniej mleka i uzupełniam zupką/owocem. Na noc robię mu więcej, tak np. 210, ale wypija jakieś 190-200 i potem budzi się ok. 3-4. Kaszki na razie nie dajemy. No i u nas karmienie = trochę mojego, a trochę mm (np. 120 mojego, 60mm). Poza tym nie tak dawno Seba też miał takie noce jak piszesz, czyli wierzgał rękami i się co chwilę budził, ale ostatnio mu przeszło i śpi w miarę spokojnie. Nie wiem co to było.
Dziewczyny czy Wasze dzieci się złoszczą, krzyczą głośno? Seba się potrafi nieźle wkurzać, nie jest to płacz tylko krzyki i taki wnerw, nie wiem czy to normalne czy mi rośnie nerwusek 
|
Mój Maks to też mały zlośnik
Cytat:
Napisane przez martula007
Moja dziecie pobilo dzis rekord w nocnych pobudkach... bylo cos kolo 15 ( miedzy polnoca a 5 rano) ... juz nie wiem co tu robic... jestem strasznie zmeczona, w nocy nie zdaze zasnac i trzeba znowu wstawac
|
Witaj w klubie. Zaczynam sie zastanawiać czy jest sens wogóle dziś się kłasc wieczorem. Moze lepiej zrobię prasowanie albo obiad na cały tydzień....
|
|
|