Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 00:29   #3143
Mantide
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez Werrq Pokaż wiadomość
Oczywiście wiem, ze INSANITY to głównie odchudzanie i przygotowanie ciała do wysiłku, ale jednakże liczyłam że nieco mięśnie brzuszka mi się napną i będą nieco bardziej widoczne a tym czasem nawet nie są twarde. p90x - mnie nie kusi raczej poważnie myślałam nad p90x2 i wątek One on One with Tony Horton, ale wyszło ASYLUM z powodu takiego iż zaproponował mi wspólne ćwiczenie znajomy i wiecie - razem raźniej - oby dwoje się motywujemy do dzialania i zawsze jest nutka rywalizacji (notabene polecam coś takiego ). Racja INASANITY było dla mnie przyjemnością (no może prócz ostatniego tygodnia). A no i oczywiście schudłam z 63kg -55kg (na czym bardzo mi zależało z powodów foto-modelingu), ale myślę że do tego przyczyniła się bardziej dieta jaką stosowałam. Ogólnie z rozmiaru 38 spadłam na 36
A napinałaś mięśnie podczas ćwiczeń? ja to mam skały, co prawda tylko lekki zarys ale jak napnę to jest ekstra. Też próbowałam rok temu ćwiczyć insanity z kolegą, poza tym, że kolega nie pracował i zamiast przychodzić do mnie o 19 przychodził o 23, 24!:/ a ja nieprzytomna rano w pracy siedziałam to wytrzymałam w takim trybie miesiąc i padłam. Więc ja akurat mam inaczej i nie polecam:P Podziwiam za spadek kg, no poprostu wow! ja tylko 2 kg hehehe. Mój rozmiar to też 36 ale ja nigdy nie miałam problemu, żeby się wcisnąć w ten rozmiar, teraz po prostu wszystko lepiej leży. No ze spodniami jeszcze walczę bo niby 90 cm to nie tak dużo a jednak biodrówki to często gęsto 38:/. Rok temu spadło mi 15 cm w miesiąc a teraz 30 w dwa miesiące, tak więc efekty są rewelacyjne choć mi bardziej chodzi o pozbycie się tłuszczu i zbicie mięśni niż totalne wychudzenie.
Ps. czy asylum jest naprawdę takie ciężkie? Jak ci idzie i jakie efekty widzisz?
Mantide jest offline Zgłoś do moderatora