Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 09:07   #2011
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37011642]
1. Maseczka wypadła, bo wsadziłam do szafki Alterrę i już nie było wystarczająco miejsca
A używaj bo jest dobra i do włosów blond

2. Sweterek mogę od Ciebie kupić

3. Aha! I odkryłam świetny sposób na pozbycie się uciążliwych wągrów i zaskórników, z którymi nie mogłam sobie dać rady od kilku miesięcy! Uwaga, uwaga! Maść Acne-Derm![/QUOTE]

1. tak jest! dziękuję
2. uwielbiam Cię! jest Twój
3. a na mnie w ogóle nie działa. używałam ze dwa miesiące i na przebarwienia i na zaskórniki i na syfki i nic. NIC! a tyle się naczytałam super opinii na jego temat i uwierzyłam, że pożegnam się z przebarwieniami.
Lenka a nie Tobie dałam końcówkę tego?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Przepraszam, że musiałaś tak za mną ganiać Szkoda, że kiecka nie pasi..Na długo teraz uciekasz? Dzisiaj, jutro? Bo jak na długo to może podrzuć ją Kasiencji-zimno się robi i pewnie przyda mi się taka 'halka'
Sweterek przerabiałam lekko-powiększałam dekolt i zwężałam w rękawkach. A i tak uważam, że nie leży na mnie super...Teraz już go nie noszę bo jest taki typowo wakacyjny-akurat na bokserkę

Chcę!
oj, daj spokój, nic się nie stało.
wracam szybko bo we wtorek, ale trudno dostępna będę do soboty. mogę zostawić Kasiencji albo jak Ci nie przeszkadza to będzie to pretekst do szybszego spotkania
faktycznie, że dobry pomysł z tym żeby była na zimę- tak obciska ciało, że ciepło na pewno będzie trzymać.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37012557]Tylko uważaj, bo po pierwsze to jest maść, a nie krem, a po drugie wysusza skórę! Ja stosowałam ją co drugi dzień cienką warstwą tylko na miejsca problematyczne. Zaskórniki spłyciły się po 3 tygodniach, a po miesiącu zniknęły całkowicie wraz z wągrami
Pamiętaj, żeby przy okazji kuracji stosować coś mocno nawilżającego. Ja używałam żel aloesowy [/QUOTE]

Ty uważaj, bo może się okazać że promujesz coś szkodliwego- jesteś gotowa na wzięcie społęcznej odpowiedzialności za to, co piszesz?
(przepraszam nie mogłam się powstrzymać)

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
To w takim razie oznacza, że w ogóle nie jest Ci potrzebna, bo nie ma czego wyszczuplać Tylko się cieszyć!
zawsze jest co wyszczuplać

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Od kilku lat chodziły za mną bańki mydlane i wczoraj dopiero sobie to kupiłam. Świat od razu stał się weselszy
uwielbiam Cię!

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
D
1) chirurg powiedział, że rewelacyjnie mi się łokieć zrasta, i

2) Dostałam pracę. A nawet dwie
1. fantastycznie! tylko nie siadaj na laurach i nadal ćwicz

2. gratuluję! weź no mi powiedz jak Ty to robisz?

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/Moda/Swiat-mody/Mod...e-hity-z-PEPCO chyba muszę się w końcu wybrać do pepco. Podoba mi się ta mini torebka z wężowym motywem
ja już z pół roku wybieram się do pepco

iii podoba mi się ta włochata kamizelka i włochata torebka. szkoda tylko że rzeczywistości zazwyczaj nie wygląda to już tak ładnie
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-10-11 o 09:08
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora