Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 09:50   #4889
Kasik_12
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Nie pocieszasz... Ja jednak łudzę się, że to się zmieni, bo ja nie umiem tak żyć mimo ogromnej miłości do maleństwa.

Od urodzenia małej sama z tż wyszłam chyba ze 3 razy, w tym czasie była z nią moja mama... Teściów mamy na miejscu, no ale... Moja mama przyjeżdża 100 km, żebym się rozerwała, inaczej byłaby totalna klapa.

3 dni temu miałam kryzys i jedna pierś jak kamień, uporałam się z tym pod koniec dnia. Drugi raz mi się to zdarzyło, oby ostatni...

Też planujemy sesję z małą, ale jak będzie siedzieć. Większe możliwości

Wszystkiego najlepszego !!!!!!
Jak Ty to zrobiłaś, że Rozi tyle spała?? Nasza terrorystka budziła się 3 razy

Wiem
Ja też czekałam na kuriera i kicha, miały przyjść zaproszenia i nie przyszły, a to już ostatni dzwonek

Kasik i co skonczyłas do kanałowe? Bo ja jeszcze nie! Ropa mi się wdała i niestety znowu muszę czekać jakieś 2 tygodnie. Damn.

Pomyślę o tym, ale nam to by się cały weekend przydał !!!!!!! zresztą gdy jestesmy we dwoje to jest zupełnie inaczej, jestem bardziej zrelaksowana, a przez cały tydzień siedzę z mała sama i to mnie dobija, bo muszę wszystko mieć zaplanowane i muszę się ludzi prosić, żeby sobie poustawiać jakieś wizyty u lekarzy itp.

Mi się schudło, ale kilogram, nie przykładam do tego wagi. Najgorsze, że ostatnio zrobił mi się jeden rozstęp przy pępku. Jak to możliwe !!
Tak jestem już po leczeniu i nic nie boli , a i biedniejsza o 460 zł , ale to i tak nie dużo bo jestem jego stałą klientką.
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora