Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 12:19   #2637
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no to ja mam podobne Jeśli okaże się, że będę miala jakieś problemy z karmieniem to się naprawde bardzo zdziwię... bo wydaje mi się, że taki biust to stworzony do karmienia Ja problemów z otarciami nie mam, ale w sumie rano i wieczorem po prysznicu smaruję brzuch, uda, pośladki i piersi oliwką. Póki co jest ok

o, to nie wiedziałam że dział mamusiowy tez tam jest Ostatnio byłam pod wrażeniem, że w h&m znalazłam dość sporo fajnych ciążowych rzeczy No i rozmiary były wszystkie

Strippi, no to dobrze że z mężusiem wszystko ok

ja jeszcze za bardzo na wózkach sie nei ckupiam... narazie to stram się zapamietać co polecacie... No i dziś sobie sprawdziłam tego tuta o którym tyle tu czytam No i podoba mi się ten ciemno-jasnobeżowy
http://allegro.pl/retro-tutek-turran...691978100.html

no to czekamy na relacje

no ja też już zaczynam schizować... a do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie... Twój malec to chociaż jakieś znaku Ci juz dał a w sumie masz termin porodu tylko tydzień wczesniej niż ja A mój jeszcze nic... czekam i czekam a tu cisza... Nie wiem - może wczoraj byl jakiś pierwszy stuk do mamy... ale tylko raz, więc nawet trudno mi ocenić czy to był dzidziuś
A z tym goleniem to u mnie podobnie jak u Ciebie... od wizyty do wizyty Trzeba coś z tym zrobić, bo trochę mi glupio jak sobie z Tżtem leżymy przed TV i on mnie głaszcze po łydce a tu taki zarost Nic nie mówi... ale wiecie jak to jest
Włosy wlaśnie dziś pofarbowałam po ponad 3 miesiacach... też juz nie mogłam na te srebrzące się w świtle patrzeć No a paznokcie to staram się obić raz na tydzień

witaj Zapraszamy

witaj My się chyba znamy ze staraczek
No znamy się znamy
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora