Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 12:59   #382
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
hm... mam nieregularne cykle 30-40-50dni. jak bylam u gina to mowilam, ze niby jeszcze nie staramy sie...ale i nie zabezpieczamy ... ale tak w nastepnym cyklu chcemy zaczac niby starania... w zwiazku z tym ze cykle mam tak dlugie to przepisala dupka od 16-25 dc przez 4 cykle. zapytalam, czy w czasie brania dupka mozna sie starac (jeszcze do konca nie znalam dzialania) to powiedziala, ze wrecz trzeba i powiedziala, ze jak przez 4 cykle nie zajde w ciaze to mam sie zglosic i wowczas bedziemy stymulowac.... jeden cykl juz wybralam, dzis powinnam zaczac brac w kolejnym cyklu..Naczytalam sie o tym dupku,, co czlowiek to opinia,, ze hamuje owulke, ze moze haowac nie musi,,, ze w malych dawkach nie hamuje ... Ja biore 1x1 dziennie. wierc niby mala dawka.... ale mam schize, bo jak TZ mi w listopadzie wyjedzie i nie koniecznie bedzie mogl wracac na bzykanie w odpowienich dniach...a teraz jest caly czas to boje sie ze jak jednak i zahamuje dupek owulke to stracimy pażdziernikowa szanse...Aj... za duzo ewidentnie czytam. Skoro gin powiedziala, ze daje 4 cykle na zajscie przy dupku, to chyba nie moze hamowac ej owulki...
Sorki, że Wam tu truje i truje
Ja myślę, że bierz. Skoro gin przepisała, to chyba bierz. Przecież sie zna na tym i wie, że się staracie, napewno nie chce działać na Waszą niekorzyść.

Chociaż, ja nei jestem dobrym doradcą, bo sama powatpiewam w jego "moc", szczególnie 2 ostatnie cykle, ale brałam, bo medycyny nie skończyłam....Ale ja brałam zupełnie inaczej, od 21 do 25 dc, 2x1...

ANOXEE GRATULUJĘ KOCHANA!!!

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora