2012-10-11, 13:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stały Partner. Sex-częstotliwość?
Cytat:
Napisane przez ewa102
Mówisz ze typ sportowca - nie łyka czegoś dodatkowo,co może obniża jego libido?
Druga przyczyna,że może chorować na coś co obniża też libido - prostata [dotyka nie tylko facetow po 50tce] czy coś innego - nie znam sie na wszystkich chorobach meskich 
Zdrada
lub coś się wypaliło miedzy wami - jest czułość miedzy wami na codzień czy tylko od święta?
Cieżko coś stwierdzic z tego co napisałaś...
A tak w drugą strone - robicie coś razem - jakieś hobby,chodzenie po górach lub cokolwiek?
|
bierze jakieś odżywki, witaminy, ale wszystko legalne normalnie do kupienia w sklepie czy na Allegro
badania ma co rok, ale u męskiego lekarza nie był w tej chwili wyleciało mi z głowy jak się nazywa, urolog?
Właśnie czułości, z Jego strony, coraz mniej chociaż w nocy, rano, zawsze przytuleni śpimy, np wczoraj wieczxorem całował mnie po plecach
czy robimy coś razem? Jak uda się jakiś wyjazd to oboje się cieszymy, jestesmy zadowolenie, ale to i finanse trochę blokują w sumie to tu mnie masz zakupy, jakies wyjście razem, pewnie, ale na spacery np nei chodzimy no i filmy razem oglądamy ale jak ogląda coś co mi się nei podoba to robię coś innego w tym czasie.
Edytowane przez passion80
Czas edycji: 2012-10-11 o 13:28
|
|
|