Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dietetyczny troll odchudza się.szuka przepisów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-10, 10:36   #2
Martiq:)
Zadomowienie

Dot.: dietetyczny troll odchudza się.szuka przepisów...

Beliczku dołączam się do Ciebie. co prawda powoli, bo jeszcze mam egzaminki maturalne przez ponad tydzień, a nie chcę się z głodu mniej pojętna zrobić, więc na razie szlaban na słodycze(oprócz czekolady, bo ta ma magnez, który usprawnia pamięć :P ale 19 maja dołączam całkowicie.
mówisz o tej owsiance?? qrcze jakoś mi sie ona nie widzi..ale cel uświęca środki. "akcja odchudzanie". czekamy na dietetyczne potrawy
ja Ci podam cos co uwielbiam a jest dobre na odchudanie: pierś kurczaka rozbijasz i dodajesz mnóstwo przypraw(ja dodaje papryke słodka i ostrą, przyprawę "meksykańską", szczyptę ziół do grilla), na patelnię nalewasz wody i na tym robisz pierś. potem kroisz nasz "kotlecik" w paseczki albo kostkę, taką na raz do pyszczka i robisz sałakę: dodajesz: porwaną sałatę, pomidory, ogórek świezy, papryka, żodkiewka, koperek, szczypiorek(lub cebulę) i wszytskie inne warzywa na jakie masz ochotę. ma byc przewaga warzyw możesz dodatkowo posypać ulubionymi przyprawami. mozna tez jeść na zimno, jesli pracujesz to do pojemniczka masz lunch. zawsze ją jem jak sie odchudzam.
I DUŻO WODY!!!
zyczę wytrwałości, nie wiem czy ja dam rade, ale postaram się :/ pzdr