Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 20:43   #477
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Kochana nie zajmuj sobie tym glowy, no nie moge sie nadziwić co to za dziewucha! jakas masz egoistke z tej siostry! wrrrrr.... ale spojojnie, teraz to Ty jestes najwazniejsza i twoja dzidzia, najwyzszy czas zeby twoja siostra to zrozumiala, a jeśli nie to trudno, ale prosze nie przejmuj sie tym, nnie tego Ci teraz trzeba....

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

hej i powodzenia

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

u mnie dzis 29 dc z 30... kolejny
nic mi nie dolega, nic nie czuje, jedynie w przeciwienstwie do poprzedniego miesiaca pryszcze mi nie wyszly ( w poprzednim mialam wysyp )
a tak to strasznie kregosłup boli - ale czasem tak mam, i cycki mi troche urosły, i nie bolą ale sa takie jakies... napompowane jakby

ale jakos mam przeczucie ze na dniach mnie trafi pewnie

mąż ma w przyszlym tyg 30te urodziny... tak bym chciala zrobic mu ten prezent.....
Kiedy testujesz???zaciskam kciuki

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Hejka. Ale miałam dzień w pracy. Nawet zjeść nie miałam kiedy. Cały dzień z pustym żołądkiem. Dopiero obiad o 18 zjadłam. A wróciłam do domu z takim bólem głowy, że ledwo się doczlapalam. Naprodukowalyscie jak zwykle postow, że ciężko nadrobić. Pisze teraz z telefonu, więc nie będę cytować.
U nas kicha ze staraniami, wczoraj nie było przytulanek, bo zasnęłam szybciej niż zdążyłam o tym pomyśleć. Dziś też nie wiem jak będzie, bo ledwo żyję. Przytulanie było przedwczoraj wieczorem, a wtedy pęcherzyk miał 17mm i nie wiem kiedy mógł pęknąć, a może jeszcze to nie nastąpiło. Nic nie czuję...

Gratuluje Anoxe!!! :thumbup:
Luna, Twoja siostra mnie przeraża. Jest straszną egoistka. Musisz chyba jej na spokojnie wszystko wytłumaczyć. A może poproś TZ, żeby z nią pogadał.
Ten ból głowy to od żołądka pustego. Znam ten ból:/
Trzeba było chociaż jedną kanapkę w siebie wcisnąć czy coś. Nie dziwie Ci się,że na przytulanie nie masz już sił.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora