Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-11, 22:07   #483
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
O maj gad, podobno obżarstwo jest grzechem.... to zgrzeszyłam jak nigdy chyba...
Dzień minął bez rrewelacji, ale przynajmniej troszkę uporałam się z pracą

Isia, wiem jak cieżko bez auta, szczególnie pewnie teraz jak masz pasażera
Ale moze coś sie da wymyślić, jest w naprawie?
Chyba siadł rozrusznik, bo się skubaniec wcale nie odzywa jak kręce. Odłączyłam akumulator i stoi sobie u nas pod blokiem na parkingu. Czekam na męża aż wróci i niech coś z nim zrobi, pewnie będzie trzeba oddać go do mechanika. Może wróci jutro albo za tydzień.

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Isia, a jakie masz ft4 jeśli można zapytać? Bo ja tylko raz w ciąży miałam badane i nie wiem jaki wynik jest preferowany. Moja endo należy do opcji tych, którzy nie doszli jeszcze do tego, że ft4 istotniejsze dla ciąży od tsh ;/ Ja jeszcze ruchów nie czuję, za wcześnie raczej, choć parę dni do tyłu poczułam jakby 3 kopnaczki i nie wiem co to było w sumie hehe Zazdroszczę Ci i ciekawa jestem jakie to uczucie
Moje Ft4 - 17,81 przy normach 12-22. Nie wiem jakie u Was są normy, także nie sugeruj się za bardzo moimi, bo chyba każde laboratorium ma swoje. Nie wiem jak to jest.
Ja ruchy czuję od 28 września, ale w drugiej ciąży czuje się je szybciej. W pierwszej poczułam dopiero w listopadzie. Także cierpliwości a na pewno je kochana poczujesz. Tego nie da się pomylić z czymś innym.

Dobranoc dziewczynki, kolorowych...

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora