Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-12, 06:59   #4906
aerien83
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Heloł dziewczęta

Miałam dziś świetne sny, nie pamiętam żadnego, ale takie pozytywne wrażenia we mnie zostały - mimo że na mocz wstawałam 3x tej nocy
Trzymajcie kciuki, może dzisiaj uda nam się autko kupić
Poza tym za oknem szalona mgła i zimnica, a na obiad ugotuję dziś gar pomidorówki

Tymczasem rzeczy najważniejsze w dniu dzisiejszym...

MiciaKicia sto lat kochana spełnienia wszystkich marzeń i zamierzeń, szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania, miłości i radości: na dziś i na zawsze

i

Perełka
najlepszego na nowej drodze życia, miłości i jeszcze raz miłości

.....

kaaamila1 no i przetestowałam te płatki Lion, zgadzam się z ImmortalWoman: totalne rozczarowanie nie warto. Wolę cookie crisp ciasteczkowe. Spodziewałam się czegoś na zasadzie muesli lub McFlurry z Lionem z McDonalda, a dostałam dwusmakowe kuleczki nesquik

DeKajka cudowne wieści, jaki Adaś już duży a kg się nie przejmuj, zwłaszcza że część z nich to woda

Dorsip
Tobie również gratuluję udanej wizyty kochana Przyjemnie czytać tak dobre wiadomości

karolamankowa uff bo już się martwiłam że się nie odzywasz cieszę się, że i odnalazłaś zgubę, i że Kaja ślicznie rośnie

dorcia2120 prześliczna córcia Wybraliście już imię?

ausente mam nadzieję że skurcze ustały

....

Miłego dnia życzę wszystkim
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora