Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-12, 10:16   #71
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
a nasłuchała sie od koleżanki która pracuje w policji co tam się dzieje.... szkółki są koedukacyjne.... podobno je.bią się na potęgę... ufam mojemu mężowi, ale innym kobietom niestety nie... Boże ale zazdrosna jestem!!!!!!!!!!!!
Co Ty Jasiek , gdzie On drugiego takiego zboczucha znajdzie?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Wczoraj zaniosłam do US wniosek o zwrot podatku - mają 4mce na rozpatrzenie, więc "pod koniec czwartego miesiąca prosze się spodziewac pieniedzy, o ile nie będzie zastrzezen".....no oczywiscie - ja tez bedę im placic podatek na ostatnią chwile....
Wezwali mnie wczoraj na akademię z ok dnia nauczyciela i dostałam Nagrodę Dyrektora!!! Nie spodziewałam się, bo to drugi rok z rzędu, jestem na L4, no ale zasłużyłam - miałam laureatow olimpiady i duuuużo poświęciłam szkole. Było mi bardzo miło, finansowo też fajnie
\
Gratuluję nagrody
A o co chodzi z tym zwrotem podatku? Za co to?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
a teraz z innej beczki 4 kółka Młodego

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość

Ja zaraz wychodzę na wizytę,ale wcześniej szybka kąpiel.Proszę o kciuki,żeby wszystko było w porządku
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora