Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po raz 14
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 15:01   #162
Vallotka
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po

Dziewczyny mam taką sprawę i już sama nie wiem co o tym myśleć...
Otóż dzisiaj moja mama przyszła do mnie z nowinami, że była u niej bratowa mojego chłopaka i wygadywała o nim niestworzone rzeczy, oczerniała itp Nie będę wnikać w szczegóły ale bardzo przykre rzeczy. Oczywiście o całym zajściu powiedziałam chłopakowi i on bardzo się oburzył.... Powiedział, że jutro koniecznie musimy porozmawiać z jego rodzicami (wcześniej o nich opowiadała niestworzone historie) a później umowić się z prawnikiem i wystosować pismo do niej i jej mamusi, żeby zaprzestała takich akcji. Oczywiście jeśli to nie poskutkuje to wystąpi z nimi na drogę sądową. Nie wiem może powinnam chłopaka odwieźć od takiego pomysłu lub chociaż niech zaprzestanie na tym, że pogada z rodzicami... Niby cała sytuacja, że chce koniecznie abym zostawiła K. trwa ok 4 lat więc trzeba w końcu coś z tym zrobić.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora