2012-10-12, 16:38
|
|
Raczkowanie
|
Jak go podniecić by doszło do tego pierwszego razu?
Witam. Mam pewien problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą prawie 9 msc ja mam prawie 18 lat a on 20. Otóż jest on moim pierwszym chłopakiem i nikt nigdy przed nim mnie nie zaspokajał ( chodzi mi tu wyłącznie o petting ). Na początku przyznam robiłam to troszkę z przymusu bo na samym początku zawsze jest więcej stresu niż przyjemności , ale z biegiem czasu zaczęło mi to sprawiać niesamowitą przyjemność Coraz bardziej chciałam spróbować czegoś nowego mam na myśli seks ( on również tak jak ja nigdy tego nie robił ) ale on nigdy tego tematu nie poruszył co mnie bardzo zdziwiło bo chłopaki w tym wieku podobno o niczym innym nie myślą więc sama mu to zaproponowałam. Zgodził się , przyjechał , zaczęliśmy się całować itp. ale gdy doszło co do czego , że tak się brzydko wyrażę "włożył" mi parę razy po czym zrezygnował i powiedział , że stracił ochotę pomyślałam ok to w końcu pierwszy raz , ale chwilę potem spróbowaliśmy drugi raz i też nie wyszło Nie mam pojęcia z czym związany jest ten brak ochoty. Cały czas powtarza mi , że jestem seksowna , lubi oglądać moje ciało , uwielbia jak dzięki niemu szczytuję ale nie wiem jak sprawić żeby nabrał tej ochoty. Tak jestem mało doświadczona ale to właśnie dlatego oczekuję od was jakiś rad jak się przełamać jak go podniecić żeby wreszcie do tego doszło. I mam nadzieję , że mimo tych 18 lat weźmiecie mnie na poważnie
|
|
|