2012-10-12, 16:48
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Różności w październiku! - ZAPRASZAM - rozmiary S/M :) Kaszla18
Witam.
Na początek dziekuję za zainteresowanie moim wątkiem wymiankowym 
Mimo, że jestem nowym użytkownikiem na "targowisku" zapewniam, że jestem osobą rzetelną i uczciwą, i tego samego, chciałabym wymagać od pozostałych Wiżanek. Wszystkie rzeczy są moimi prywatnymi, używane w b.dobrym stanie. Nigdy nie oferuję czegoś nienadającego się do użycia (poplamionego, porwanego, zmechaconego itp.), o ewentualnych wadach informuję. Jeśli coś jest NOWE! tzn, że kupione pod wpływem impulsu i nigdy przeze mnie nie użyte, jednak nie zawsze jest to przedmiot z metką.
* Zastrzegam, że niektóre oferty mogą być nieaktualne (wystawiam rzeczy, także w innych serwisach), jednak zawsze staram się na bieżąco usuwać te przedmioty. Transakcję wymiany z Wiżankami uznaję po podaniu adresów. Wymienione rzeczy, także usuwam z wątku (zdjęcia) oraz oznaczam na szaro.
* Zależy mi na szybkich transakcjach, dlatego preferuję wymianę / wysłanie przedmiotu w ten sam dzień lub od razu po okazaniu skanu nadania drugiej stronie. Jeśli ktoś ma sporą przewagę pkt nie mam problemu z wysłaniem pierwsza przesyłki.
* Akceptuje tylko wysyłki rejestrowane. Najlepiej w kopertach bąbelkowych, listem poleconym lub paczką (w zależności od wagi przedmiotu) ekonomiczny/priorytet wg ustaleń.
* W celu uniknięcia nieporozumień, proszę o dokładne czytanie opisów, ewentualnie pytać o wszystko.
* Jeśli proponujesz mi wymianę napisz, które konkretne przedmioty Cię interesują!
* Jeśli ja proponuję wymianę, napisz ewentualnie czego szukasz, może coś znajdę poza wątkiem 
♥ Moja ewentualna WISH-lista.
Ja odpisuje u Ciebie, Ty u mnie - w wątku 
z a p r a s z a m
Czas edycji: 2012-10-28 o 08:52
|
|
|