Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-12, 18:48   #2461
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Guciu ja polecam, odczytanie licznika i wysłanie maila to 5 min roboty i wiem, że płacę za to co zużyję, choć na mieszkaniu ostatnio nie było zużycia i 17 zeta wołają - kochane opłaty stałe i manipulacyjne.
Można też telefonicznie podawać odczyt, podajesz numer klienta odczyta imie i nazwisko i wsio.
A podgrzanie wody niestety tyle kosztuje - mojej babci też przerobiłam i prąd i gaz na odczyty rzeczywiste z tym, że u babci podaję odczyt co dwa miechy i poniżej 250 nie udało się jej jeszcze zejść - jednak bojler to potrzebuje zeżreć kWh, ale dobrą opcją jest zamontowanie licznika ze zmiennym naliczaniem kosztów za energię, bo w nocy kiedy taniej bojler włączyć, a w ciągu dnia korzystać z tego co przez noc się nagrzało
moja babcia nie chciała się w to bawić, tzn. jeszcze ją przekonam potrzebuję tylko czasu

Zgadzam się, jak się bojler wyłączy to światełko miga powoli, a jak się włączy to zapitala

Cześć, dziękuję

Nie obwiniać mi niesłusznie Pata
myślę, że laptop potrzebował chwili dla siebie

Oooooo Dawiś jest już coraz bliżej

Mmm brzmi pysznie

Pokaż kurtkę bo ja nie wiem kupować nie kupować i też mi się niby podobają pikowane, ale do końca to nie jestem przekonana

W lidlu już był w październiku

No proszę jak widać Lidl nie próżnuje

cześć, moje gardło siada...wczoraj kroiłam czosnek na kanapki i chyba przed zaniemówieniem się na jakiś czas uchroniłam, ale nie brzmię najlepiej

jak by powiedziała natala

posie badzio
http://www.reserved.com/pl/collectio...-jackets/T9949

mnie tez sie nei widziała ale mąz mówi że spoko

a męzowi taką bluze
http://www.reserved.com/pl/collectio...louses/U3374_3
też spoko

Natula zakochana w moich bamboszach
mimo że dostała od cioci Buuuu swoje to chodzi w moich

zimno mi....
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj to zmarżluch chyba jesteś? ja śpię nago a grzejesz w domku?

Guciu podejrzanie zabrzmiało Twoje gorsze samopoczucie mam nadzieje, ze juz lepiej

Ania my mamy takie urządzonko i bojler w ten sposób nam się nagrzewa, mamy 150 litrów - woda grzeje się w godz. 13-15 i 22-6 i cały czas mam gorącą. Prysznic najczęsciej przed 22

weekend
oj ogromny zmarzluch!!!
a gdziejemy juz od jakiegoś czasu

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
nie nie... sobota 8-20 szkoła i niedziela 8-20 szkoła czy ja mówiłam, że mam już dość tych studiów

już do pracy??? matko jak to zleciało

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Oooo wiecie co słyszałam przed sekundą w radiu??? że mają przedłużyć macierzyński z pół roku na rok ma to wejść w połowie przyszłego roku.
ło matko

w końcu nareszcie!!!!

szkoda że sie nei załapałam:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2012-10-12 o 18:49
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora