2012-10-12, 20:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Hmmm
Cytat:
Napisane przez Lukrecja86
To jest mój pierwszy rozpoczęty wątek. Sprawa wygląda tak, że od jakiegoś czasu zaczęłam kolejne studia zaocznie. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie jedna nurtująca mnie sprawa. Otóż, na studiach mam "Wykładowczynie" i z nią kilka ćwiczeń. Zauważyłam, że nie darzy mnie ona sympatią. Może mnie nie, nie lubi, ale lekceważy w jakiś sposób. Ma ona grono swoich pupilek, które opowiadają jej plotki z życia studenckiego i ogólnie wchodzą w dupę. Ja nie miałam nigdy ochoty bawić się w takie rzeczy, więc kontakt z nią był w zasadzie czysto naukowy. Z racji tego ma ona w zwyczaju mówić: "Moje ulubione X, Z, Y (oczywiście przy mnie), podkreślając tym samym, że ja nie jestem ulubiona  . Może to głupie, ale czuję się dziwnie. Daje mi odczuć, że jestem słaba w tym co robię, chociaż jestem jedną z lepszych studentek. Ostatnio zwróciła uwagę na mankament w moim wyglądzie przy innych  i tym samym nabawiłam się kolejnego kompleksu. Nigdy nie miałam takiego problemu na Uczelni, więc nie wiem, co mam robić, żeby się odpiep...
|
Na jaki mankament?
Nie no, tak się nie robi, skąd ona się urwała? Zero klasy...
|
|