Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hmmm
Wątek: Hmmm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-12, 20:52   #3
TheKey
Wtajemniczenie

Dot.: Hmmm

Cytat:
Napisane przez Lukrecja86 Pokaż wiadomość
To jest mój pierwszy rozpoczęty wątek. Sprawa wygląda tak, że od jakiegoś czasu zaczęłam kolejne studia zaocznie. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie jedna nurtująca mnie sprawa. Otóż, na studiach mam "Wykładowczynie" i z nią kilka ćwiczeń. Zauważyłam, że nie darzy mnie ona sympatią. Może mnie nie, nie lubi, ale lekceważy w jakiś sposób. Ma ona grono swoich pupilek, które opowiadają jej plotki z życia studenckiego i ogólnie wchodzą w dupę. Ja nie miałam nigdy ochoty bawić się w takie rzeczy, więc kontakt z nią był w zasadzie czysto naukowy. Z racji tego ma ona w zwyczaju mówić: "Moje ulubione X, Z, Y (oczywiście przy mnie), podkreślając tym samym, że ja nie jestem ulubiona. Może to głupie, ale czuję się dziwnie. Daje mi odczuć, że jestem słaba w tym co robię, chociaż jestem jedną z lepszych studentek. Ostatnio zwróciła uwagę na mankament w moim wyglądzie przy innych i tym samym nabawiłam się kolejnego kompleksu. Nigdy nie miałam takiego problemu na Uczelni, więc nie wiem, co mam robić, żeby się odpiep...
Na jaki mankament?
Nie no, tak się nie robi, skąd ona się urwała? Zero klasy...

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
TheKey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując