2012-10-12, 21:18
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Hmmm
Cytat:
Ma ona grono swoich pupilek, które opowiadają jej plotki z życia studenckiego i ogólnie wchodzą w dupę.
|
bo rozmawiają na luzie z wykładowczynią, to znaczy, że wchodzą jej w dupę?
Cytat:
Ja nie miałam nigdy ochoty bawić się w takie rzeczy, więc kontakt z nią był w zasadzie czysto naukowy.
|
chyba nie oczekujesz, że ludzie będą zabiegać o kontakt z tobą, skoro ty wyraźnie nie masz na to ochoty?
Cytat:
Z racji tego ma ona w zwyczaju mówić: "Moje ulubione X, Z, Y (oczywiście przy mnie), podkreślając tym samym, że ja nie jestem ulubiona.
|
przy tobie? jesteście tam tylko ty i jej pupilki czy masz jakiś kompleks niższości?
Cytat:
Może to głupie, ale czuję się dziwnie. Daje mi odczuć, że jestem słaba w tym co robię, chociaż jestem jedną z lepszych studentek.
|
to co opisałaś wyżej w żadnym stopniu nie świadczy o tym jakoby ona dawała ci coś takiego odczuć.
po jednej takiej uwadze od razu nabawiłaś się [kolejnego!] kompleksu i cały dzień nad tym rozmyślałaś oglądając przedmiot kompleksu.
rany, ja ostatnio powiedziałam kumplowi [przy znajomych! ], że ma ciągle czerwone uszy, nawet jak nie jest zimno czy coś. biedny pewnie się nabawił kompleksu jak mu wytknęłam ten mankament w wyglądzie
|
|
|