Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hmmm
Wątek: Hmmm
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 22:03   #12
Melanchton
Zakorzenienie

Dot.: Hmmm

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
bo rozmawiają na luzie z wykładowczynią, to znaczy, że wchodzą jej w dupę?

chyba nie oczekujesz, że ludzie będą zabiegać o kontakt z tobą, skoro ty wyraźnie nie masz na to ochoty?

przy tobie? jesteście tam tylko ty i jej pupilki czy masz jakiś kompleks niższości?

to co opisałaś wyżej w żadnym stopniu nie świadczy o tym jakoby ona dawała ci coś takiego odczuć.

po jednej takiej uwadze od razu nabawiłaś się [kolejnego!] kompleksu i cały dzień nad tym rozmyślałaś oglądając przedmiot kompleksu.
rany, ja ostatnio powiedziałam kumplowi [przy znajomych! ], że ma ciągle czerwone uszy, nawet jak nie jest zimno czy coś. biedny pewnie się nabawił kompleksu jak mu wytknęłam ten mankament w wyglądzie
W sumie w toku moich studiów (jednych i drugich) jedną z rzeczy, które bardzo sobie ceniłam na obu wydziałach był nieco mniej formalny kontakt z młodszymi pracownikami naukowymi i doktorantami (gwarantowana jedna kawa w semestrze z każdym ćwiczeniowcem i takie tam ). Moim zdaniem, sądząc również po odpowiedzi Autorki na cytowany przeze mnie post Grin, babka, która prowadzi zajęcia ma po prostu nieco luźniejszy stosunek do studentów i nie uważam, żeby było to coś złego.
Mówię to z pozycji osoby, która sama prowadzi zajęcia na uczelni.
Niezręczna uwaga o dłoniach Autorki - nie popieram (choć dokładnego kontekstu nie znamy ), ale "kolejny kompleks" z takiego powodu? No, ludzie, błagam....

Ja oczyma duszy widzę tu smutną kujonkę (czytaj: "jedną z lepszych studentek" ), która nie umie zdzierżyć, że ktoś, kto prowadzi zajęcia śmie faworyzować jakieś inne osoby.