2012-10-13, 11:20
|
|
|
Placuszek racuszek
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Prezio przytuli  Ja tak mam jesienią. Nie znoszę tej pory roku, nic dobrego mi nie przyniosła do tej pory.
Seriooo? Wzrusz... 
|
No niestety, ta pora nie jest łaskawa.. na dodatek w nocy miałam nieciekawy incydent, ale już jest wszystko ok 
Miejmy nadzieję,że ten okres jakoś przeminie i nie będzie tej chandry tyle 
Serio,serio..całkiem serio, przywykłam,że zawsze tu jesteś haha 
Cytat:
Napisane przez ameljja
Niby czemu nie? Czerń to klasyk, powinna pasować każdemu 
|
Niektórym czerń naprawdę nie pasuje np. u mnie dobrze sprawuje się w ubraniach, ale ani w makijażu ani na paznokciach nie pasuje do mnie
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37047807]Obejrzałam sobie Wasze pazurki. Wszystkie jak zwykle śliczne 
Mi z moimi ostatnio nie chce się nic robić.
Na żywo chyba aż takiej przerwy między lakierem a skórkami nie widać.
Pod spodem 3 warstwy lakieru do frencha z rimmela, malowane chyba we wtorek. W środe domalowane 3 warstwy hello holo, na małym 4 warstwy.
Na razie jeszcze dobrze się to trzyma, więc zmywać się nie chce 
Wiem mam okropny zadzior, ale skórki nawilżam regularnie 
Ruda szczęścia [/QUOTE]
Bardzo ładne świecidełka!
Cytat:
Napisane przez ameljja
Musze się wyżyć. Może któraś vmnie zrozumie. Wchodzę na fejsbuka- a nóż coś ciekawego zobaczę.. Pierwsze co- koleżanka wstawia zdjęcie dziecka z porodówki, całe czerwono- sine... i milion zachwytów.. Naprawdę zrobiło mi się niedobrze i niesmak trzyma mnie do tej pory. Nie ukrywam, że BARDZO nie lubię dzieci, tematu dzieci, porodu- po prostu jest to dla mnie obrzydliwy temat, zniechęcający i ogólnie odstraszający. Mimo tego sądzę, że chociaż mamy XXI wiek jakieś granice obowiązują.. Po co wstawiać zdjęcia usg na swoje profile? Po co wstawiać zdjęcia rozebranych, krzyczących dzieci z porodówki? Nie mogą ich umyć, ubrać i dopiero później zrobić sesję? Jestem zniesmaczona, oburzona i w ogóle zirytowana na maksa  
|
Niestety, też się stykam z takimi przypadkami..
Teraz panuje era odzierania wszystkiego z prywatności i jakiejkolwiek intymności. Chwila po porodzie to iście intymne przeżycie, powinno się nim napawać wśród rodziny,bliskich. Co innego, gdy dziecko ma te kilka dni, jest ubrane, zdążyło się oswoić z przyjściem na świat. Wtedy zdjęcia są jak najbardziej ok..
|
|
|