Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-13, 15:54   #2642
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Miałam w planie upiec murzynka z serem, ale doszłam do wniosku, że piec będę co 2-3 tygodnie, bo inaczej za bardzo się roztyjemy, pójdziemy z torbami przez konieczbe zkupy i rachunki z prąd, no i przede wszystkim TŻowi będzie z dobrze i mu się w dupie poprzewraca
ahahaha faktycznie nie mozna faceta za bardzo rozpiescic bo szybko się do dobrego przyzwyczai i spaskudzi ja na szczęście wcale nie musze piec bo mój mąż ze słodyczy tylko śledzie toleruje a jak go najdzie na coś słodkiego to w sklepie tabliczkę czekolady kupi i uhahany wciągnie całą na raz a dla siebie samej to mi się nie chce- zwłaszcza teraz- a poza tym postanowiłam sie ograniczac, żeby wagi u gina nie załamac

teraz jabluszka pogryzam pokrojone w księzyce i oglądam powtórke "Czasu honoru" bo ja mega fanka jestem mąż włąsnie do pracy pojechal, wieczorem szykuje sobie dłuuuuuuuuuuuugi relaks łazienkowy- piling, maseczka, maska na włosy, golenie po całosci
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora