Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zajrzałam na jego pocztę i facebooka... :C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-13, 17:39   #105
new woman in town
Zakorzenienie

Dot.: Zajrzałam na jego pocztę i facebooka... :C

Cytat:
Napisane przez GoyaLi Pokaż wiadomość
A ja jestem bardzo ciekawa, ile z tych bardzo stanowczych Wizażanek, które są pierwsze do głoszenia wszem i wobec, że panna głupia, naiwna i w ogóle to wszystko jej wina, ile z nich w prawdziwym życiu też wykazuje się taką stanowczością wobec swoich facetów.
(...)
Bo zaczynam myśleć, że co najmniej kilka dziewczyn z tego forum albo trafiło na faceta - glinę (materiał wybitnie podatny na ulepienie), albo na ostatnie osobniki wymierającego gatunku chodzącego ideału, albo są po prostu same.
No to dalej, zapisuj. Ja wykazuję się jak to nazwałaś "stanowczością" wobec mojego faceta. Wobec obecnego męża i poprzedniego - ba! z poprzednim nie wahałam się zbyt długo przed złożeniem papierów rozwodowych.

Życie nie polega tylko na "dupczeniu", związek na seksie, miłość na znoszeniu wszystkiego, każdej podłości, każdego świństwa, poniżenia i zdrady.

Uwierz, że wolałabym być sama całe życie niż jeden dzień z kimś takim jak facet autorki.
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując