Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak nie dać sobie wejść na głowę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-13, 17:50   #11
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: Jak nie dać sobie wejść na głowę?

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
eheee, nie powinnaś uogólniać ja zakończyłam prawie trzyletni związek i dwa miesiące później byłam już z obecnym tż-tem, żadnego długiego cierpienia.
ja tak zrobiłam właśnie, szukałam zabawy, pobawiłam się miesiąc, a potem poznałam obecnego tż-ta.
Zależy jak kończysz związek.
Jeżeli pojawia się w Tobie myśl "hurra w końcu!" to racja,inaczej na to patrzysz.
Ale zazwyczaj jeżeli oboje partnerów myślą trochę dalej,wybiegają w przyszłość, to jednak ta sytuacja nas trochę przerasta i to boli,że musisz zmienić wszystkie swoje plany i decyzje..

PS:też znam takie przypadki

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Ludzie ogarnijcie się. I teraz mówię zarówno do panów jak i pań - może zamiast traktować związek jak pole bitwy a partnera jak wroga na froncie trzeba po prostu zmienić podejscie i traktować drugiego człowieka jak... człowieka?
Baby tylko w kółko - jak go zmanipulowac, jak go stestować, jak nim zawładnąć, jak go rozkochać, jak go trzymać krótko. Faceci - jak ją podejść, jak nie dać się ograniczyć, jak nie dać sobie wejśc na głowę. Ten następny jeszcze lepszy, jeszcze z nią nie jest, nawet nie wiadomo czy w ogóle go będzie chciała a już się martwi czy mu baba na głowę nie wejdzie
Znam rozwiązanie - niech w związki bawią się ludzie, którzy nie lubią z relacji robić poligonu, reszta niech pozostanie w stanie wolnym i nie będzie zmartwień ani rozkminek.
uśmiech

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Ptaszek_ Pokaż wiadomość
Wiem że dziecinna półka ale nie chce spalić na starcie. Wiadomo że musi upłynąć czasami trochę czasu jak się kończy związek i nie od razu szuka się nowego partnera,ale z drugiej strony ona wie że ten facet z którym jest teraz to nie to na co czeka.
Ale co spalić?
Chłopie..albo czujesz się dobrze z tą dziewczyną i macie podobne patrzenie na świat,albo możesz wymodzić,wyszukać milion rozwiązań "na zaś" a i tak nie wyjdzie.
Naprawdę związek to zarówno tajemnica jak i ogromna praca,ale w pierwszej chwili musi być to "coś" którego żaden Einstein nie zaplanuje..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując