Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-13, 19:52   #168
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: "Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3."

Cytat:
Napisane przez slonecznikow_a Pokaż wiadomość
banana84, dla mnie opieka na dziećmi to odpowiedzialne zajęcie i nie każdy się do tego nadaje. Jak nie masz doświadczenia, to często nie wiesz jak reagować na jakieś zachowania dziecka, bo nigdy się z tym nie spotkałaś... Co innego jak ktoś ma młodsze rodzeństwo, kuzynów, itd.
Nie pojechałabym jako au-pair bez pośrednictwa agencji - zbyt duże ryzyko
moja znajoma pojechała z agencji, to......uciekła stamtąd. bo prócz niani, była sprzątaczką, praczką, kucharką i wszystko inne. znaleźli jej na szybko inną rodzinę i.....poleciała do Miami

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
Wiem, masz rację. Ale tak za angielskim nie przepadam, kiedyś szedł mi całkiem dobrze niemiecki, ale na studiach byl tak niski poziom, że już chyba nic nie umiem jestem teraz na 3 roku i nie ma żadnego języka i dlatego teraz chce się wziąć sama za siebie.
u mnie to samo. ang na b1/b2, niemiecki podstawy - stąd teraz szkoła językowa i hiszpan jesli nie masz kasy na kurs, to skorzystaj np do hiszpańskiego z spanishdict.com - hiszpański po angielsku = super połączenie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez LoieFuller Pokaż wiadomość

Zapisałam się na francuski ! Pora odświeżyć wiedzę z LO. Bardzo chciałam iść na japoński, ale nie na moją kieszeń . Wkurza mnie, ze w szkołach językowych opłatę za semestr trzeba odpalić z góry, gdyby rozłożyli opłatę za mies. byłoby trochę łatwiej.
super!! ale.........pierwszy raz się spotkałam, że trzeba odpalić kasę z góry! wszędzie, gdzie patrzyłam, to tylko umowę podpisujesz i deklarujesz, że płacisz w ratach. dziwne. w mojej też tak jest. choć ja kupiłam groupona więc musiałam zapłacić z góry ze semestr
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora