2012-10-13, 19:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwanie skarbu
Dziewczyno to tym lepiej,bo masz czas dla siebie..
Jak dla mnie-brakuje Ci przyjaciół ,towarzystwa a nie chłopaka..
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------
Cytat:
Napisane przez _ema_
Aj tam, naoglądałaś się romansideł i myślisz, że to zaraz pierwsza wielka jedyna miłość, po maturze slub a potem już sielanka i żałujesz, że Cię to omija. Guzik prawda. Ja jak miałam 17 to znalazłam se 'tego jedynego' a teraz w brodę sobie pluję, że zmarnowałam na niego 3 lata życia  Jak widzisz upolowanie gaci to nie koniec wyzwania i nie gwarancje szczęścia osobistego, zakładam, że wiele wizażanek ma za sobą małoletnie związki do grobowej deski, o których nawet już nie chce się wspominać  W wieku studenckim już łatwiej o dojrzalszy związek i co najważniejsze - raczej poważny a nie takie licealna 'do śmierci' czyli 'dopóki nie znajdę kogoś na studiach'. Nie masz za czym płakać, jesteś jeszcze bardzo młoda, całe życie przed Tobą, a nie ma obowiązku wyjścia z liceum trzymając męskie gacie za szlufkę - na moim przykładzie, który przytoczyłam - czasem to wcale nie jest nieograniczone szczęście do końca życia tylko przykry epizod z młodości 
|
eh a ja ciągle mam wrażenie,że jednak gdzieś ta jedna wielka miłość się kryje
<3
|
|
|