2012-10-13, 21:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawo jazdy kat. A w wydaniu damskim :)
Cytat:
Napisane przez Sour
hej malwi89  
gratuluję prawka i własnego sprzętu
może masz jakieś rady dla kobity przed egzaminem?  zdaję za kilka dni i szczerze mówiąc zaczynam odczuwać stres...
|
Wiesz na jakim sprzęcie jeździ się u Ciebie w wordzie? dobrze byłoby, żebyś poćwiczyła godzinkę przed egzaminem. Wiadomo, że sprzęt sprzętowi nie jest równy, ale zawsze jakaś namiastka. Poćwicz jeszcze placyk, tak, żebyś miała w małym palcu, przejedź sobie jeszcze trasę. Zobacz jakie stoją znaki (u mnie praktycznie były same ograniczenia).
I najważniejsze NIE DENERWUJ się. Jeśli się zaczniesz denerwować przed moto, to sobie weź 3 oddech. Pamiętaj, że masz czas na placyku. Nie mogę znaleźć tej informacji ile jest czasu na egzamin na placyku. Wystarczy, nie masz co się denerwować, że Ci go braknie. (Ja na pierwszym egzaminie tak się zdenerwowałam przy 1 zadaniu, że musiałam odejść na 30 sekund od moto, bo nie byłam w stanie dalej się skupić)
Aaa i do każdego zadania (jest ich 5) masz 2 podejścia, wiesz o tym? Nie jest tak, że masz placyk i tylko 2 możliwe błędy.
I jeszcze raz NIE DENERWUJ SIĘ!
Jak jeszcze coś mi się przypomni to napiszę.
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Trelle
Ta 300 ma kosztować ponad 20 tysięcy..
Cześć
No teraz to już troszkę zimno jak na motocykl według mnie chyba, że masz odpowiednie ubranie. 
|
tak mam ciuchy i to całkiem dobre
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
|
|
|