Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zmiana relacji czyli muszę spróbować...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 09:01   #16
marzenkafiorka
BAN stały

Dot.: zmiana relacji czyli muszę spróbować...

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
Na przyjaźń i seks raczej nie ma szans. No bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego Musiałabyś go czymś innym niż seks zainteresować.
A w dzisiejszych czasach jest raczej o to trudno
Jedyne co możesz, to sprawić by gonił za królikiem, ale wtedy musisz mu bardzo utrudnić dostęp do Twojej d...

Też kiedyś miałem taką dziewczynę. Była niegłupia, bardzo ładna, ale w sumie nic oprócz łatwego seksu mnie w niej nie pociągało.
Przypominałem sobie najczęściej o niej gdy miałem ochotę na bzykanie, a nic nowego ciekawego mi się nie przytrafiło.
Dlatego myślę że na przyjaźń raczej nie ma szans, a i bzykanie będzie nie za częste, bo to żadna frajda mieć coś co i tak zawsze można mieć
Muszę się zgodzić z wypowiedzią kolegi , choć nie jest to łatwe, ale spotykanie się tylko na sex jest coraz częstym sposobem na rozładowanie emocji , potrzeb bez angażowania się .
Autorko
W takich sytuacjach trzeba sobie jasno powiedzieć od samego początku, a nie dawać sobie nadzieje.

On się okreslił jasno! więc uciekaj jak szybko sie da, bo nie ma szans.

Znam podobną sytuację , która skończyła się niestety dla kobiety porzuceniem przez faceta

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
"Chcę, to dostanę" - tararara, człowiek nie przedmiot. On najwidoczniej nie chce. Jemu dobrze- dupci dajesz, nie sprawiasz problemów.
CHCĘ TO MAM - nie rozumiem tego. I zgadzam się z wypowiedzią

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Wiesz, czego Ty chcesz? Wcale nie jego, chcesz po prostu być szczęśliwa z facetem - z nim nie będziesz, on szuka łatwego seksu.
marzenkafiorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując