Witajcie

Jestem studentką dzienną, ale generalnie mam bardzo przyjemny plan zajęć (3 dni w tygodniu mam zajęcia po 1-2 godziny). W związku z tym mam trochę czasu na zajęcie się zarobkiem, z kolei nie aż tyle by pójść pełnoetatowo do pracy (to związane jest także z pewnymi świadczeniami jakie mam).
Zastanawiam się od dłuższego czasu na pracy przez internet - natrafiłam ostatnio nawet na ofertę - umawianie klientów na godziny, sprawdzanie cv i kwalifikowanie pracowników.
Szukałam opinii na różnych forach odnośnie takiego zarobku, ale obawiam się, że większość super chwalących opinii pochodzi od osób, które szukają innych do takiej pracy, zapewniają jakie to są super zarobki, a później w rzeczywistości może być różnie.
Stąd pytanie do Was - być może ma ktoś z Was jakieś doświadczenia i zechce się nimi podzielić - czy nie są to głównie jakieś przekręty, oszustwa, naciąganie ludzi na ich czas i pracę?
Nie mam jakiś wygórowanych życzeń odnośnie zapłaty za taką pracę. Kilkaset zł, by być trochę niezależną finansowo w domu.
A więc czy ktoś może tak pracował? i jakie wrażenia? Łatwo natknąć się na oszustów?