Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-14, 12:25   #2008
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ghana: są kozaki z goretexem, sama takie mam. Nie jest to tani zakup, ale sucha stopa gwarantowana.
A ostatnio inteligentnie kupiłam w venezii zamszowe ale już miałam dość butów nieprzemakających, ale nijakich.
No cóż, może na krótkich odcinkach na impregnacie dadzą radę.
a gdzie można takie cuda dostac? cena juz nie gra zbytnio roli, bo mokre stopy = zapalenie pechereza i jeszcze niewiadomo czego co jest rowne kilkoma wizytami u lekarza po 150 zł kazda wiec wole juz zainwestowac w buty i miec zdrowie i kase pozniej
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

W Polsce są gdzieś do kupienia stacjonarnie kosmetyki z Benefitu? Wczoraj byłam we Francji i tam w Sephorze były. Ale ich ceny odstraszyły mnie trochę, choć spodziewałam się ich.

Planuje kupić bronzer i rozświetlacz. Możecie mi jakieś polecić?

edit.: teraz weszłam na All by poogladać produkty z Benefitu i znalazłam to: http://allegro.pl/benefit-roze-i-pud...713826844.html. To chyba są podróbki, bo za taką cenę to są, ale w euro. :/
Benefit jest w Sephorze i te ceny z All wskazuja na to ze to na 10000% podrobki, skoro to w sklepie z tego co pamietam kosztuje 150 zł. Ja mam z Benefitu tusz, dostalam od TŻ'ta jak mi sie skonczy ten aktualny to zaczne go uzywac, jestem go bardzo ciekawa
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując