Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-14, 12:34   #477
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

hey! ze względu na to, ze moje dziecię pospało wczoraj w knajpie spał bardzo płytkim snem...na szczęscie na warcie taty

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hej my juz po chrzcinach- w zasadzie ja z Jasiem w domu a rszta gosci jeszcze w restauracji. Maly byl b. Spiacy jednak w najpie byl bardzo duzy halas i zgielk, dzieci bezpansko biegaly pod nogami, zal ni bylo Jasia ze chce sapac ze moze nie kultralnie, ale zwinelam sie z malym, rzucajac w sale " czesc". Jas na samym chrzcie byl bardzo spokojny- zapatrzyl siecw swiatla, jednak podbkoniec mszy juz plakal, ale byl naprawde grzeczny
I tak super, że byl grzeczny w czasie mszy!
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
A w Hipp jak jest? Na opakowaniu nie doczytałam. I jak sobie radzicie z przygotowywaniem np w nocy mleka?
Ja już o tym myślałam i będę mieć wodę przegotowaną ciepłą w termosie, a w butelkach już przygotowane mieszanki do zalania. Dobry patent?
Jak zaczyna się budzic to włączam czajnik i wlewam wodę do butelki. To do termoopakowania. Jak się obudzi to dorzucam odmierzone mleko. PO wyjęciu z termoopakowania mleczko jest akuracik.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Poczekam jeszcze i zobaczę co się będzie działo. Póki co dalej jesteśmy na Pampersach Active Baby... Jak smaruję mu dupkę Sudocremem lub Sudomaxem to jest ładna, ale właśnie jak odstawiam i zmieniam na coś "lżejszego" to zaczerwienienie wraca. Najgorsze, że jest w miejscu gdzie są falbanki od pampka

Lecę spać, bo już ledwo widzę na oczy. Dobranoc
No niestety odkąd używam sudocremu mam ten sam problem. nie mogę przejśc na nic innego bo od razu małe zaczerwienienia się pojawiają.
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora