2012-10-14, 12:34
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
hey! ze względu na to, ze moje dziecię pospało wczoraj w knajpie spał bardzo płytkim snem...na szczęscie na warcie taty
Cytat:
Napisane przez phdwao
Hej my juz po chrzcinach- w zasadzie ja z Jasiem w domu a rszta gosci jeszcze w restauracji. Maly byl b. Spiacy jednak w najpie byl bardzo duzy halas i zgielk, dzieci bezpansko biegaly pod nogami, zal ni bylo Jasia ze chce sapac ze moze nie kultralnie, ale zwinelam sie z malym, rzucajac w sale " czesc". Jas na samym chrzcie byl bardzo spokojny- zapatrzyl siecw swiatla, jednak podbkoniec mszy juz plakal, ale byl naprawde grzeczny
|
I tak super, że byl grzeczny w czasie mszy!
Cytat:
Napisane przez pumas
A w Hipp jak jest? Na opakowaniu nie doczytałam. I jak sobie radzicie z przygotowywaniem np w nocy mleka?
Ja już o tym myślałam i będę mieć wodę przegotowaną ciepłą w termosie, a w butelkach już przygotowane mieszanki do zalania. Dobry patent? 
|
Jak zaczyna się budzic to włączam czajnik i wlewam wodę do butelki. To do termoopakowania. Jak się obudzi to dorzucam odmierzone mleko. PO wyjęciu z termoopakowania mleczko jest akuracik.
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Poczekam jeszcze i zobaczę co się będzie działo. Póki co dalej jesteśmy na Pampersach Active Baby... Jak smaruję mu dupkę Sudocremem lub Sudomaxem to jest ładna, ale właśnie jak odstawiam i zmieniam na coś "lżejszego" to zaczerwienienie wraca. Najgorsze, że jest w miejscu gdzie są falbanki od pampka
Lecę spać, bo już ledwo widzę na oczy. Dobranoc 
|
No niestety odkąd używam sudocremu mam ten sam problem. nie mogę przejśc na nic innego bo od razu małe zaczerwienienia się pojawiają.
|
|
|