2012-10-14, 11:55
|
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez bolly93
Jej 2 dni mnie nie było i tyle do nadrabiania.
Ale miałam dzisiaj kiepski dzień. Nie dość, że spałam tylko 4 godziny to jeszcze mnie Straż miejska spisała jak przechodziłam na czerwonym świetle. Ok tylko, że ta ulica była zamknięta bo jest tam budowa (Ta cała Galeria Katowicka).
Razem z koleżanką mówimy im, że przecież droga jest zamknięta a inni też przechodzą na czerwonym i nic więc myślałyśmy, że też możemy. I w tym momencie bardzo niemiła osoba stwierdziła, że jestem zbyt impertynencka w stosunku do niej i chyba chcę stracić stówę (gdzie mandat za takie wykroczenie to raczej jest 50 zł prawda?). Więc stwierdziłam, że nie ma sensu się więcej odzywać ( bo pewnie byłam zbyt drażliwa o 7 rano po 4 godz snu). Na szczęście skończyło się tylko na upomnieniu ale humory nam to strasznie zepsuło.
|
Mnie i przyjaciółkę też chcieli skasować. Ale w sumie by nam się należało Kupiłyśmy sobie w Tesco takie małe Jackie Danielsy z Coca-Colą w puszcze i piłyśmy to na przystanku pod Galerią. I przyszli tajniacy i nas spisali i chcieli dać mandat. Ale jacyś na luzie, żartowali sobie z nami że jednej dadzą tysiąc mandatu a drugiej dwa tysie itp.
I pytali się co studiujemy, to my że resocjalizację Oni takie miny i puścili bez mandatu uff... No ale w sumie to nie było piwo czy wódka, ale prawo jest prawem Haha, studentki resocjalizacji a piją produkty alkoholowe na przystanku 
Co dziś porabiacie? 
Mnie z tatą udało się zawiesić ten wielki plakat jak będę miała dostęp do aparatu, to zrobię zdjęcie.
Mam zamiar skończyć ,,Gejszę z Gion'', iść do przyjaciółki na dwa odcinki Gry o Tron (niedługo zaczniemy drugą serię, a potem czekamy na trzecią ) plus muszę przepisać notatki (tak bazgrolę, że od tamtego roku piszę w brudnopisie i przepisuję innego wyjścia nie ma, ale coś zawsze zapamiętuję) jeszcze zrobienie paznokci, kąpiel itp.
Bogu dzięki, że w poniedziałki mam zawsze na 13.
|
|