Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zmiana relacji czyli muszę spróbować...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-14, 12:03   #25
madana
Zakorzenienie

Dot.: zmiana relacji czyli muszę spróbować...

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Pokaż wiadomość
wiem,wiem,przepraszam faktycznie głupio napisałam.
A chodzi mi o to że takie sygnały jak: ciągłe wracanie do tematu relacji między nami, zapewnianie że nie nadaję się do seksu bez zobowiązań, mówienie że nie chcę tego robić, że potem bardzo żałuję, że angażuję uczucia i emocje, że źle się czuje z tym jak jest, że mam wrażenie że dla niego to wszystko nic nie znaczy,że to tylko sport, płakanie i kazanie mu się wynosić - dość jasno wskazują że chyba dziewczynie tak do końca ten układ nie pasuje i chciałaby czegoś więcej. Nie trzeba być jasnowidzem ani mega domyślnym obserwatorem żeby na to wpaść?
- cóż, przerzucając piłeczkę: ty z kolei po jego zachowaniu, jasnych sygnałach po jego sygnałach, spokojnie mogłabyś się domyśleć,że on nie chce związku z tobą, że jesteś jego seksualnym czasoumilaczem, gdy akurat wpada w twojego strony. Nie domyśliłaś się, a chcesz walczyć.
Bo dla mnie: "nie chcę być tylko dla seksu"= nie uprawiam seksu z facetem, który tylko do tego rodzaju bliskości dąży.
Powtórzę: sama siebie krzywdzisz przede wszystkim.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując