Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-14, 13:30   #2016
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ja mam i wersję wool (czyli tą zwykłą) i stingery. Powiem tak - woole zaimpregnowałam spreyem poleconym mi w zebrze (bo tam je kupiłam) i ani jeden raz mi nie przemokły. Zaimpregnowałam je raz, przed pierwszym włożeniem. A chodziłam w nich o wiele częściej niż w stingerach bo fason mam taki że mi do więcej rzeczy pasowały, nawet do stylizacji ze spódniczkami (mam te wysokie, szare avoca).

Stingery zamawiałam z ich oficjalnej australijskiej strony bo model który mi się podobał był niedostępny w Polsce (mam czarną tundrę). Są dość oryginalne więc nie do wszystkich płaszczy mi pasowały no i tylko do spodni, ich nie impregnowałam i też nie przemokły. A chodziłam w nich po na maxa rozciapcianym i mokrym śniegu po kolana w górach.

Więc ja polecam, na pewno się skuszę na 3 parę, żałuję że nie ma stingerów tak wysokich do kolan jak model avoca bo już byłyby moje

Mam też emu japonki po domu i są super, grzeją gołe stópki

A huntery z wkładką to też doby pomysł, ja nie posiadam ale moja koleżanka tak i jest zadowolona, nie ślizgają się, prowadzi w nich i mówi ze jest super
ooo super, dziekuje bardzo za szczegolowa odpowiedz musze sie zainteresowac tym tematem, bo pozniej latanie wieczne po ginekologach/nefrologach i tona zjedzonych leków na pewno na zdrowie mi nie idą. a juz trochę tych kozaków przerobiłam, zarówno tańszych jak tych +500zł i nestety, wszystkie ciagna wode jak gąbka, a ja chodzę naprawdę dużo, bo autobusami za bardzo nie lubię jeździć, a prawka nie mam wiec takie codzinne 5/6 km buty muszą mi wytrzymać
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując